Discount Finn tries to bring gender politics into language

24  2017-10-20 by [deleted]

[deleted]

11 comments

Don't even try to kinkshame me. My kinks are my business.

Snapshots:

  1. This Post - archive.org, megalodon.jp*, removeddit.com, archive.is

I am a bot. (Info / Contact)

Finland, shut up - or I will take away your vodka and firewood.

And I do believe that France and Germany are more progressive than freaking Finland.

The poster is actually estonian mate.

Shit...wel same logic works, but Estonian have even less vodka and firewood, plus they are slow as fuck.

Estonian

Finn

Like there is a difference in those snow niggers.

We are a peaceful people, but threaten our vodka (or try to cut in line at a taxi queue on a late saturday night, especially in winter) and you'll regret it! There may be eye contact made, possibly even some disgruntled muttering, and if you really step in shit, we might be forced to speak directly but semi politely to you about the error in your conduct.

Lol, you monsters.

Discount Finn

👏👏👏

Nothing more than Slavs.

Mida kuradit sa just kurat ĂŒtlesid mu kohta, sa vĂ€ike lits? Sulle teadmiseks, ma olen kolm aastat MMA-s kĂ€inud, teen praegu relvaluba ja olen lugematu arv kordi Club Tallinna ees venelasi mĂ€ttasse peksnud. Ma vĂ”in terve liitri viina kinni panna ja ikka tĂ”mban sulle Ă€ra. Sa pole minu jaoks midagi muud, kui jĂ€rjekordne sihtmĂ€rk. Ma pĂŒhin su siit maalt sellise tĂ€psusega, mida pole kogu maa peal kunagi varem nĂ€htud, pea mu kuradi sĂ”nu meeles. Sa arvad et pÀÀsed puhtalt kui ĂŒtled sellist sitta mulle lĂ€bi interneti? Arva uuesti, pederast. Ma praegu rÀÀgin oma sĂ”braga kes Ă”ppis kutsekas IT-d ja su IP-d tuvastatakse, parem valmistu tormiks, dibla. Tormiks, mis pĂŒhib maalt su haleda eksistentsi.

Sa oled surnud, kuradi munn. Ma vĂ”in olla ĂŒkskĂ”ik kus, ĂŒkskĂ”ik millal ja ma vĂ”in sind tappa ĂŒle seitsmesajal erineval viisil. Ja seda oma paljaste kĂ€tega. Mitte ainult ei ole ma vĂ”itluskunstides ĂŒle-Eestiline legend, vaid mul on ligipÀÀs tervele Annelinna maffia arsenalile ja ma pĂŒhin su maamunalt, sa vĂ€ike sitt. Kui sa vaid teaksid, mis tagajĂ€rgi su vĂ€ike ”vaimukas” kommentaar sulle tuua vĂ”ib, ehk oleksid sa oma pudrumulgu kinni hoidnud. Aga sa ei suutnud seda, sa ei teinud seda, ja nĂŒĂŒd maksad sa selle eest, sa kuradi idioot. Ma situn su peale viha ja sa upud sellesse. Sa oled surnud, kuradi persevest.

I agree 100%

what about transgender people?

Of course this is the gripe.